Friday, November 5, 2010

saje-saje nak hapdet ( ada sape kisah??)

hehehe..sedang duk menjenguk2 fb, nampak si azman ali duk online. so tegur dia dlm chatbox..saje nak tanya pasal gambar. dia cakap masih dalam editing. buttttt..nak jugak!! hahaha..sbb for me, gmbr2 yg without editing ni pun kalau dtg dari a good camera, outcome dia still superb!! (lain la dari camera kaput i ni..sigh..bila la nak dapat 1 dlsr ni)
so dipendekkan cerita. dia pun bagi la 3-4 keping gambar masa makeup itu hari ..eheheh..thanks man!! 
gambar ni masih melibatkan si sophia masa di kg dato dagang pada 10.10.10 hari itu..

so layankan aje lah..:))
during the make over session..

kening drawing

this is solemnization make-up - wah senyum lebar ko ek!

tudung styling.. kak andam tak tahan duk senyum je ( ahh mesti..)

Looking for make-up artist within your budget? Ring me for further enquiries.

XOXO,
Nana
+6012 6649487

3 comments:

Husna said...

aih mstilah syum make up cntik

Nana said...

hahaha..syok sendiri namanya tu husna. anyways thanks 4 d compliment! :)
salam kenal..

Husna said...

yeah slm berknln hihi